Beatlesresa kombinerad med Julmarknad Hamburg


The Beatles Christmas Hamburg - 3 dagar kombinerat med Julmarknaden i Hamburg 16-18/12 2011.
ANMÄL DITT INTRESSE HÄR!!


The Beatles bodde i St. Pauli i Hamburg och spelade ofta på Star-Club en bit från Reeperbahn innan de blev riktigt kända. Många anser att det var just i Hamburg gruppen slog igenom och blev känd över hela världen. Även vår svenska rockstjärna Jerry Williams var i Hamburg under samma period. The Beatles gjorde även sin första skivinspelning i Hamburg när gruppen ackompanjerade den brittiska rockmusikern Tony Sheridan på hans inspelning av ”My Bonnie” 1961.

Utflykter:

”Häng med på en julpromenad i Hamburg”

Julen är bäst i Hamburg med sina julmarknader med granar, girlander, stånd, brända mandlar, glühwein och stadskärnan upplyst av tusentals ljus. Dofterna av gran, kanel och glühwein är starka och när skymningen lagt sig över staden har ljusdekorationerna tänts och den verkliga julstämningen infinner sig.

”All you need is... Grosse Freiheit - den stora friheten!”

The Beatles började sin karriär på Grosse Freiheits klubbar. Vi besöker Beatlemania Hamburgs fem våningar vansinniga världen runt Beatles. Efter rundturen tar vi en promenad på den berömda gatan Grosse Freiheit och besöker The Beatles spelställen och boplatser.


Price: 


Stock status:This product is placed under:
Övrigt

Direct link:

Back

Varukorg Shopping Basket till kassan Go to Checkout


Engelska Svenska 

BROWSE CATEGORIES


CUSTOMER’S AREA
News
Newsletter
Links
Terms
Sammarbetspartners
Presentation olika språk
Villkor för affiliates

Boking Mgmt
Party Trip
Sign in
All products
Bildgalleri


SEARCH

Secure payment options!Meny